Står du og mangler en pølsevogn til en god pris? Mangler I en nem, lækker og billig løsning til jeres fødselsdag, firmafest, konfirmation, bryllup, eller noget helt andet? Så står Følbæks Pølsevogn altid klar til at rulle ud og servere de lækreste pølser, hotdogs og sliders. 

Vi ønsker altid at efterkommer dine behov og ønsker så du som kunde får den bedste oplevelse med alt hvad det indebærer. Vi har flere mobile vogne indrettet som pølsevogne men som samtidig egner sig til andre opgaver. 

Leje af pølsevogn med og uden personale

Hos os har du muligheden for at vælge at vi ruller ud med både pølsevogn og personale og yder service med et smil, eller også kan du vælge kun at leje pølsevognen, så du kan få lov til at udleve din drøm at være din helt egen pølsemand. 

Pølsevogn - en dansk tradition

Siden 1921, hvor den første pølsevogn rullede ud på de danske gader, har danskerne mæsket sig i gode pølser, hotdogs, kradsere, franske hotdogs, og alt det andet gode vi alle kender fra pølsevognen. Hos Følbæks Pølsevogn er vi stolte af at videreføre den stolte, danske tradition som en pølsevogn symboliserer. God, lækker mad til billige penge.

Leje af pølsevogn med bemanding

Når du vælger løsningen med at leje en pølsevogn med personale, så får du fornøjelse af vores topprofessionelle medarbejdere, der sørger for, at de eneste du som vært skal gøre, er at sige “Værsgo!”, så klarer vi resten. Vi sørger for at der er nok mad til alle, så ingen går sultne fra arrangementet. Vi sørger for masser af god mad uden I skal stå med rengøringen bagefter - den klarer vi!

Leje af pølsevogn uden bemanding

Går du med en lille drøm og selv at stå i en pølsevogn og være din helt egen pølsemand, så er det her løsningen for dig. Vi sørger for, at du modtager en fuldt udrustet pølsevogn med alt hvad hjertet begærer. Da vores personale ikke er med, ønsker vi gerne at modtage pølsevognen i samme stand, som I fik den leveret. Vi ser derfor gerne, at I står for rengøringen.

Hvad koster det at leje en pølsevogn?

Hvad end du ønsker at leje en pølsevogn med eller uden bemanding, er priserne vist længere nede på siden vejledende, da vi altid kigger på hvert arrangement individuelt. På den måde kan vi sørge for den bedste oplevelse og den bedste pris til netop dit arrangement.

Ydermere er det også muligt at købe råvarer af os. Dette er en mulighed hvad end du har booket en af vores vogne, eller du blot skal holde en grillfest.

Ved leje vogn uden personale, gør vi opmærksom på, at prisen fastlægges efter lejeperioden. Standardlejeperioden er 2 dage.

Har du nogen spørgsmål om leje af pølsevogn eller har du nogen andre spørgsmål til os? Så er du velkommen til at kontakte enten Niclas på tlf. 53387511 eller Robert på tlf. 51308317. Du kan også sende en mail til hotdog@foelbaek.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Leje af pølsevogn inkl. personale

fra 6.500,- inkl. moms

  • inkluderer 100 enheder

Leje af vogn uden personale

Fra 2.000,- inkl. moms

Tilkøb af ekstra enheder

27,50 ,- inkl. moms pr. stk.

Tilkøb sliders

30,- inkl. moms pr. stk.