Leje af anlæg samt køb af fadøl

Står du og mangler et fadølsanlæg til dit næste arrangement? Så står vi klar. I Danmark er det ingen hemmelighed, at vi ikke blot brygger noget af verdens bedste øl, men at vi også forstår at nyde kolde fadøl uanset lejligheden eller hvilket arrangement man er til. Et fadølsanlæg har altid en plads.

Hos Følbæks Pølsevogn står vi derfor klar til at supplere jer med at fadølsanlæg, så I har rigeligt med øl til at skylle pølser og hotdog ned med til jeres arrangement. Et fadølsanlæg er altid en sikker vinder, uanset hvilket arrangement du skal stå for. 

Vores udvalg indeholder af størstedelen af Carlsbergs sortiment, inklusiv diverse sæsonvarer. Sker det at vores nedenstående sortiment ikke indeholde lige præcis den øl i står og mangler til jeres arrangement, så tag kontakt med os, så vil vi undersøge om vi kan efterkomme jeres ønsker.

Læs mere om vores fadølsanlæg her.

pic

Tuborg Pilsner a 25 L

775 kr. inkl. moms

pic

Carlsberg Pilsner a 25 L

775 kr. inkl. moms

pic

Tuborg Classic a 25 L

875 kr. inkl. moms

pic

Kronenbourg Blanc 1664 a 20L

950 kr. inkl. moms

pic

Happy Joe Dry Apple a 30L

1750 kr. inkl. moms

pic

Kulsyre pr. fustage ved leje af anlæg

25 kr.

pic

Leje af anlæg 1 hane

395  kr. inkl. moms

pic

Leje af anlæg 2 haner

595 kr. inkl. moms

pic

Rensevæske 5 L

295 kr. inkl. moms

pic

Krus 40 cl stang m. 50 stk.

75 kr. inkl. moms

pic

Kulsyre 6 kg

595 kr. inkl. moms

Cocktail beholder 15L

Leje af dunk til Cocktails 15 L

250 kr. inkl. moms

Vi kan hjælpe med at leverer og installere dit fadølsanlæg

Når man står for at arrangere et arrangement uanset størrelse og mængde af gæster, så ved vi, at man som arrangør skal have mange bolde i luften og at der er en masse man skal holde styr på.

Hos Følbæks Pølsevogn sørger vi derfor altid at tilbyde jer den bedste service, når du vælger at leje et fadølsanlæg eller købe fustager hos os. 

Vi sørger for at kvaliteten er i top og at fadølsanlægget bliver sat op korrekt såfremt du ønsker levering. Vi sætter dig også grundigt ind i hvordan anlægget fungerer og hvordan det skal betjenes.

På den måde kan du være sikker på, at du kan være klar til at skænke kolde fadøl og få gang i festen.

Vi tager uåbnede fadølsfustager retur

Når man er i festhumør og står for at skulle leje et fadølsanlæg, så kan det ofte være svært at forudsige præcis hvor mange fustager med fadøl, der er brug for til det pågældende arrangement.

Så sker det at I ender med at stå tilbage med uåbnede fustager, så sørger vi altid for at tage disse retur. Det skal dog nævnes, at dette ikke gælder specielle varianter.

Hvad koster det at leje et fadølsanlæg?

Nedenfor finder du vores sortiment af forskellige anlæg, fustager og krus. Som nævnt, så forhandler vi størstedelen af Carlsbergs sortiment og vi vil altid undersøge mulighederne, såfremt at I ønsker en øl, som ikke findes i vores oversigt.

Hos Følbæks Pølsevogn sætter vi en stor ære i at ikke blot levere et godt produkt til dit arrangement, men også at yde fuldendt service. Vi mener at dette afspejles i både vores konkurrencedygtige priser på alt når det kommer til fadøl.

Få et godt tilbud på udlejning af fadølsanlæg.

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment eller ønsker du at leje et fadølsanlæg? Så er du velkommen til at kontakte enten Niclas på tlf. 53387511 eller Robert på tlf. 51308317. Du kan også sende en mail til hotdog@foelbaek.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Følbæks Pølsevogn ønsker jer en god fest!